CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Herbamedicus vazeline 125 ml

Herbamedicus vazeline 125 ml

Herbamedicus vazeline 125 ml

Végső megoldás a kirepedezett, kiszáradt, kipirosodott bőr kezelésére. PH-bőrsemleges, nem tartalmaz tartósítószert. Kisbabáknál popsikenőcsként is alkalmazható.
Bővebben
Szállítási idő! :
2 - 4 munkanap
További adatok
Rendelhető
1 119 Ft
Egységár: 8 952 Ft/liter
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
1 119 Ft/db
3+  db
-1%
1 108 Ft/db
4+  db
-2%
1 097 Ft/db
5+  db
-3%
1 085 Ft/db
7+  db
-4%
1 074 Ft/db
Részletek

Végső megoldás a kirepedezett, kiszáradt, kipirosodott bőr kezelésére. A pH a hidrogén ionok aktivitásának (híg oldatokban a koncentrációjának) a mértéke, és kifejezi az oldat savasságát vagy lúgosságát. Mivel a hidrogén ionok koncentrációja nagyon széles skálán mozog, az értelmezés és koncentráció számítások megkönnyítésére, logaritmikus egységben fejezik ki a pH és hidrogén ion koncentráció ( [ H+ ] mól/l ) közti összefüggést: 
pH = - lg [ H+ ]. 
A pH skála általában pH=0 €“tól pH=14-ig terjed: ha a pH értéke kisebb mint pH=7, akkor az oldat savas, ha a pH érték nagyobb mint pH=7, akkor lúgos. A semleges oldat pH=7 (pl. desztillált víz).

Optimális szint az emberi szervezetben 7,35-7,45 pH közötti érték, azaz enyhén lúgos kémhatású. Az anyaméhben lúgos, pH 8,4-es magzatvízben fejlődik a magzat és az anyatejjel táplált csecsemőknek lúgos a vizelet pH értéke. Itt érdemes megjegyezni, hogy a tengervíz (ahonnan az élet fejlődéstörténete jelen ismereteink szerint elindult) pH értéke 8,4!
savas kémhatás pH 1,0-6,9 közötti érték lúgos kémhatás pH 7,1-14 közötti érték semleges kémhatás pH 7,0 érték A szervezet jelen pH értékét a legegyszerűbben lakmuszpapírral tudjuk megvizsgálni. Reggel ébredés után, még mielőtt bármit a szánkba vennénk, vegyünk nyálmintát és cseppentsük azt a lakmuszpapírra. Abban az esetben, ha kék marad a lakmuszpapír, optimális a pH viszony szervezetünkben. Ha zöld lesz az elszíneződés, savas közegű a szervezet pH-ja, ha sárga elszíneződés az eredmény, akkor súlyos pH eltolódás mutatkozik, ami mindenképpen kezelésre szorul. 

Természetesen ez a €žvizsgálati€ť módszer csak megközelítő, tájékoztató jellegű értéket ad, pontosabb képet kapunk a pH viszonyokról műszeres vizsgálati módszer során, illetve laboratóriumi körülmények között mért vér pH, pCO2 (széndioxid parciális nyomása a vérben), aktuális bikarbonát és pufferbázis (BB), bázistöbblet (pl. magas bikarbonát szint) szintjének vizsgálatával.

 
 
' style='box-sizing: border-box; color: #95c234; cursor: pointer;'>PH-bőrsemleges, nem tartalmaz tartósítószert. Kisbabáknál popsikenőcsként is alkalmazható.
Adatok
Cikkszám
4009737065005
Tömeg
128,27 g/db
Kiegészítő termékek