CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Wörishofener darmpflege tabletta 42 db

Wörishofener darmpflege tabletta 42 db

Wörishofener darmpflege tabletta 42 db

Rendelhető
2 069 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
2 069 Ft/db
2+  db
-1%
2 048 Ft/db
3+  db
-2%
2 028 Ft/db
4+  db
-3%
2 007 Ft/db
5+  db
-4%
1 986 Ft/db
Részletek

E recept nélkül kapható szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekint, előírásszerĂ» alkalmazása.

 


A tabletta emésztést elõsegítõ, enyhe hashajtó hatású gyógyszernek nem minõsülõ gyógyhatású készítmény. Hatását évtizedes felhasználási tapasztalat és szakirodalmi adatok igazolják.

Mi a hatóanyaga?
1 tabletta tartalma: 81,5 mg Frangulae cort.pulv. (kutyabengekéreg), 45,0 mg Sennae folium pulv. (szennalevél), 45,0 mg Aloe capensis pulv. (aloe), 29,7 mg (Raphanis magnae pulv.(torma), és 3,38 mg Alii sat. Pulv. (fokhagyma)/tabletta

Mit tartalmaz még a tabletta?
A tabletta egyéb összetevõi: szappanfĂ»gyökér, lenmag, köménytermés, benedekfĂ», katángkórógyökér, tárnicsgyökér, kökényvirág, gyermekláncfĂ», cickafarkfĂ», édesköménytermés, fehér ürömfĂ», ezerjófĂ», narancshéj, borókabogyó, borsmentalevél, kakukkfĂ»

Tablettázási segédanyagok: laktóz, glükóz, szilícium-dioxid, kalcium-foszfát.

Mikor ajánlott a Darmpflege szedése?
Ha Ön székrekedési (aranyér, sérv, stb.) és bélrenyheségi problémáit szeretné rendezni, ill. ha emésztési zavarai vannak.

Mikor nem szabad a Darmpflege-t szedni?
Ne szedjen Darmpflege-t , ha allergiás a tabletta valamelyik összetevőjére, ha laktóz intoleranciája van, netán cukorbeteg. Ha panaszait ismeretlen alhasi fájdalom, belek akut gyulladása vagy bélelzáródás okozza, ne szedje a tablettát.

Mit kell tudnia a szedés megkezdése elõtt?
Tudnia kell, hogy orvosolandó problémái milyen eredetĂ»ek. Amennyiben bizonytalan a tünetek okában, úgy forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Szedhetik-e Darmpflege-t gyermekek is?
A tabletta biztonságos felhasználását 12 éves kor felett ajánlják.

Szedhető-e a Darmpflege más gyógyszerekkel együtt?
Ha a tablettával egyidejĂ»leg szívglikozidot, szívritmus szabályozó és tiazid típusú vízhajtót, mellékvesekéreg hormont, valamint édesgyökér tartalmú készítményt szed, feltétlen tartsa be az elõírt alkalmazási idõt, adagot. A felsorolt készítményekkel egyidejĂ»leg az elõírtnál hosszabb ideig szedett Darmpflege a készítmények hatását megváltoztatja.

Mit kell megfontolnia várandósság és szoptatás idején?
Az antranoid típusú hashajtó készítmények biztonságos felhasználását terhes és szoptatós anyáknál nem határozták meg. A tabletta hatóanyagai a véráram útján átkerülnek a magzatba, ill. az anyatejjel a csecsemõbe, ezért szedését nem javasolják. Várandós és szoptatós anyák a székrekedést, bélrenyheséget egészséges életmóddal próbálják meg rendezni.

Hogyan és mikor kell a Darmpflege-t bevenni?
Bélrenyheség és székrekedés esetén lefekvés elõtt, emésztési zavarok esetén naponta egyszer, az egyik fõétkezés után bõséges folyadékkal ajánlott a tabletta bevétele.

Napi ajánlott adag:
Bélrenyheség és székrekedés esetén felnõtteknek 1-2 tabletta, emésztési zavarok kezelésére naponta 1 tabletta.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a Darmpflege tabletta?
Ha olyan nem várt hatást észlel, mely nem szerepel az alábbi leírásban, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.
Minden gyógyhatású készítménynek lehet nem kívánt hatása még elõírásszerĂ» alkalmazás esetén is. Jelen esetben görcsös gyomor-, bélpanasz elõfordulhat.
Az elõírtnál hosszabb ideig ill. adagban történõ alkalmazása során ritkán májkárosodás, béltónus hiánya, béltágulat, elektrolitvesztés (fõleg kálium) elõfordulhat. A vizelet opálos vagy vöröses színĂ» lehet. A tabletta túlzott alkalmazása során a bél nyálkahártyáján festékanyagszerĂ» lerakódás is elõfordulhat.

Mire kell még ügyelnie a tabletta szedése során?
A Darmpflege-vel egyidejĂ»leg egyéb hashajtó tartalmú készítményt ne szedjen.

Mennyi ideig szedhetõ a Darmpflege?
Óvakodni kell hosszabb ideig történõ szedésétõl. Rövid ideig - 1-2 hétig - történő szedése ajánlott.

Adatok
Cikkszám
4021091002144
Tömeg
29,29 g/db
Hasonló termékek