CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

NOW HYALURONIC ACID KAPSZULA 60 DB

Now hyaluronic acid kapszula 60 db

NOW HYALURONIC ACID KAPSZULA 60 DB

A hialuronsav hozzájárulhat a csontok, porcok, bőr egészségéhez, a normál izomműködéshez, az immunrendszer erősítéséhez, segíthet az öregedési folyamatok lassításában...

Bővebben
Rendelhető
6 719 Ft
Egységár: 112 Ft/db
Részletek

Now Hyaluronic acid kapszula 60 db


A hialuronsav hozzájárulhat a csontok, porcok, bőr egészségéhez, a normál izomműködéshez, az immunrendszer erősítéséhez, segíthet az öregedési folyamatok lassításában.

Hialuronsav

Szervezetünkben elsődleges feladatát a porcok alkotóelemeként látja el. A porcokban ez a sav védi szervezetünket a külső fizikai behatásoktól, keni az ízületeket. Természetes szénhidrát, amely a szervezet összes szövetében megtalálható.
Felelős a szöveteink, a csont, a porc, az izom, a bőr rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért.
A kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítja az adott szerv rugalmasságát és feszességét. A hialuronsav saját tömegének ezerszeresét képes vízben megkötni. Feltölti a bőrt és a kötőszöveteket, keni az ízületeket, fontos alkotóeleme a porcoknak. Természetes hidratáló, erősíti az immunrendszert, segíti a vitaminok, ásványi anyagok megfelelő felszívódását, az egészséges szívműködést, lelassítja az öregedési folyamatokat.

Now Hyaluronic Acid kapszula

Hyaluronsav fontos alkotórésze ízületi folyadékból, ahol kenőanyagként szolgál és szerepet játszik a súrlodás csökkentésébe.

Egyéb összetevők:

cellulóz (kapszula), magnézium-sztearát (növényi forrás) és a szilícium-dioxid. Vegetáriánus Formula.

Javasolt használat:

vegyen be 2 capszulát naponta 1-2 alkalommal, lehetőleg étkezés közben.

Adatok
Cikkszám
733739031563
Tömeg
60 g/db
Kiegészítő termékek