CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Health First joint first liquid 500 ml

Health First joint first liquid 500 ml

Health First joint first liquid 500 ml

A kor előrehaladtával az ízületek egyre sérülékenyebbek lesznek a kopás, illetve a glükózamin-szulfát szintézisének csökkenése miatt. A kopott ízületi felületek egymáshoz súrlódása fájdalmas gyulladást is okozhat. Ezen tünetek megelőzésére ajánljuk a Joint First Szirupot...

Bővebben
Raktáron
9 008 Ft
Egységár: 18 Ft/ml
Részletek

Health First Joint First liquid 500 ml

 

A kor előrehaladtával az ízületek egyre sérülékenyebbek lesznek a kopás, illetve a glükózamin-szulfát szintézisének csökkenése miatt. A kopott ízületi felületek egymáshoz súrlódása fájdalmas gyulladást is okozhat. Ezen tünetek megelőzésére ajánljuk a Joint First Szirupot.

Bár az MSM megtalálható sok táplálékunkban, a szervezetünk gyakran hiányt szenved ebből a tápanyagból a túlzottan feldolgozott, kénszegény élelmiszerek miatt. Az öregedési folyamatok folyamatosan felélik az MSM készleteket. Az MSM-t sok esetben alkalmazzák táplálékkiegészítőként, elsősorban fájdalomcsillapítás céljára. A növényi összetevők elősegítik a Glükózamin, MSN, és Kollagén minnél hatékonyabb hasznosulását. Az ízületek egészsége szempontjából a legfontosabb összetevőket tartalmazza.

Napi ajánlott mennyiség: 15 ml (1 evőkanál).

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Adatok
Cikkszám
826742900565
Tömeg
500 g/db
Hasonló termékek