CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vitamin station mega chromium kapszula 100 db

Vitamin station mega chromium kapszula 100 db

Vitamin station mega chromium kapszula 100 db

Raktáron
2 989 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
2 989 Ft/db
2+  db
-1%
2 959 Ft/db
3+  db
-2%
2 929 Ft/db
4+  db
-3%
2 899 Ft/db
5+  db
-4%
2 869 Ft/db
Részletek

Hozzájárulhat az inzulin vércukorszint-szabályozó hatásához. Emiatt ajánlott fokozottan cukorbetegek számára.

 

 

Krómhiány következtében emelkedhet a koleszterin- és a vércukorszint. Növekszik szervezetünk inzulin-igénye, ami édességvágyban nyilvánul meg. Ennek egyszerű oka, hogy a krómhiány miatt az inzulin kevésbé hatékonyan végzi munkáját, miközben egyre több édeset kívánunk. A -feleslegesen- elfogyasztott kalóriák pedig az idő múlásával látható nyomot hagynak rajtunk!

 

 

Magyarországon az utóbbi évtizedekben megváltozott termelési módszerek hatására étrendünk kevesebb krómot tartalmaz.

 

 

Az életkor előrehaladtával egyre csökken szervezetünkben a króm mennyisége, ami az anyagcsere egyensúlyának felborulásához vezethet.

 

 

Sportolóknak kifejezetten ajánlott, mert a króm jótékonyan befolyásolja az aminosavak felszívódását. Ezzel lecsökkenhet az edzések közötti regenerációs idő, előnyösen változik a test zsír-izom aránya.

 

 

Fogyókúrázóknak áldásos segíthetséget jelenthet, mert csillapítja az édesség utáni vágyat. test zsír-izom arányának befolyásolása végett csökkenthető a szélsőségesebb diétából adódó izomvesztés is.

 

 

Táplálékaink közül a húsfélékben, a sajtfélékben, a hüvelyesekben, és a teljes kiőrlésű gabona-magvakban található számottevő mennyiségű szerves króm.

 

 

A szerves króm azt jelenti, hogy a krómhoz egy olyan szerves sav kapcsolódik, ami megkönnyíti felszívódását szervezetünkben.

 

 

A Vitamin Station Mega Chromium készítményében - követve a természet példáját - szintén egy szerves savhoz -pikolin-sav- kötötte a krómot a megfelelő hasznosulás érdekében. A Mega Chromium 500Äľg króm-pikolinátot tartalmaz kapszulánként és egy doboz több mint 3 hónapig elegendő.

Adatok
Cikkszám
461636445861
Tömeg
101 g/db
Hasonló termékek