Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Termék státusza
Ár
6 559 Ft - 7 649 Ft

CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ásványi anyag komplex

Ásványi anyag komplex készítmények a megfelelő hormon- és anyagcsereháztartásért, az erős immunrendszerért és idegrendszerért. Különböző összetételű és kiszerelésű ásványi anyag komplexek. Válogasson széles kínálatunkból!

Tovább

Ásványi anyag komplexek az egészséges életért

A komplex ásványi anyag tartalmú készítmények legnagyobb előnye kétségtelenül a kényelem. Nem kell külön kapszulákat, tablettákat vagy szirupokat vásárolni, hogy az összes esszenciális ásványi anyagot bejutassuk a szervezetünkbe. Sok esetben elég egy ásványi anyag komplex készítmény, amely gyakorlatilag az összes fontos nyomelemet és ásványi anyagot tartalmazza. Amolyan A-tól Z-ig készítmények.

Az ilyen készítményekből sokszor elég napi 1 kapszula, hogy fedezzük a teljes ásványi anyag szükségletünket. Ezt javasolt közvetlenül reggeli után vagy a nap bármely főétkezése előtt bevenni. De akár lefekvés előtt is bevehető.

 

Melyik ásványi anyag komplex a nekem való?

Hogy kinek melyik ásványi anyag komplex az ideális, azt nehéz láttatlanul felmérni. Ez nagyban függ az illető életkorától, nemtől, életmódjától, táplálkozásától, munkájától vagy akár a lakóhelyétől is. Fontos, hogy mielőtt kiválasztjuk a megfelelő ásványi anyag komplex készítményt konzultájunk a háziorvosunkkal, aki bővebb információt és tanácsot tud adni az egyes készítmények várható hatásáról.

 

Az ásványi anyag hiány tünete

Ha a szervezet nem tud előállítani és külső forrásokból sem tudja fedezni a napi ásványi anyag bevitelt, számos úton-módon tudtunkra adhatja ennek a hiánynak a meglétét. Az egyes ásványi anyagok hiánya által kiváltott tünetek sok esetben fedik egymást, így nem lehet 100% biztosan megmondani, hogy az adott tünet éppen melyik ásványi anyag vagy nyomelem hiánya miatt lépett fel.

Ilyen esetekben kifejezetten ajánlott egy ásványi anyag komplex készítmény, melynek rendszeres szedésével sokszor enyhülnek vagy teljesen el is tűnnek ezek a tünetek.

 

Ásványi anyag komplex vásárlás online az Egészségkirály-nál

Vásároljon ásványi anyag komplex készítményeket: tablettákat, kapszulákat, pezsgőtablettákat, szirupokat az Egészségkirály.hu-n és óvja meg a saját és családja egészségét!

Válogasson széles kínálatunkból! Kérdés esetén bátran keresse vevőszolgálatunkat!

Tovább