Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ásvány Karkötő Fogyókúra

Ásvány Karkötő Fogyókúra
Ásvány Karkötő Fogyókúra
Fogyókúra esetén ajánlott ásvány karkötő: aventurin, kalcedon.
Bővebben
Szállítási idő! :
2 - 4 munkanap
További adatok
Rendelhető
1 339 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
1 339 Ft/db
3+  db
-1%
1 326 Ft/db
4+  db
-2%
1 312 Ft/db
5+  db
-3%
1 299 Ft/db
7+  db
-4%
1 285 Ft/db
Részletek

FOGYÓKÚRÁT SEGÍTŐ KALCEDON ÉS AVENTURIN KARKÖTŐ

Az ásványok jótékony hatásai megfigyeléseken és évszázados hiedelmeken alapulnak. A rugalmas alapra fűzött ásványok elősegítik a fogyókúra folyamatát, hiszen a kalcedon csökkentheti az éhségérzetet és elősegítheti a szervezetben felhalmozott méreganyagok kiürítését. Gondosan választott párja az ékszerben, a zöld aventurin, mely hatással van a zsíranyagcserére, így segítheti a fölös zsír lebontását és a különféle bélproblémákat is enyhítheti.
 
 
A különböző ásványok és drágakövek, attól függően, hogy milyen elemek és nyomelemek építik fel őket, más-más amplitúdójú rezgéseket bocsátanak ki és a testünkkel való érintkezéskor más-más, parányi mennyiségű elemet adnak át a bőrünkön keresztül. A rezgések, az átadott elemek segíteni tudják szervezetünket a betegségek leküzdésében. Használjuk őket, legyenek a környezetünkben, mert erősítik mind testünket, mind lelkünket. Már az ókor emberei is sokféle ásványt alkalmaztak a gyógyulás érdekében, melyek számunkra, késői utódoknak is fontosak. (Egyiptomban és Mezopotámia területén az éltet minden területén alkalmazták az ásványokat.). A karkötők kifejezetten egy-egy területre koncentrálnak, az adott probléma kezelésére szolgáló ásványokból állnak. Mindemellett köveinket viselhetjük ékszerként, tarthatjuk magunknál használati tárgyként, ott lehet a kezünkben csiszolt vagy csiszolatlan formában. Bármelyik megoldás jó
 
Kapható választék:méret
16-17 cm
18-19 cm
 20-21 cm
 Ha nem választ méretet, átlagos 18-20 centiméteres karkötőt postázunk. Amennyiben extra nagy vagy extra kicsi karkötőre lenne szüksége, kérjük írja be a megjegyzésbe!
 
Fontos tudni, hogy az ásványok, drágakövek jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein valamint évszázados hiedelmeken alapszanak.
Adatok
Cikkszám
2256998521140
Kiegészítő termékek