CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Elmex fogkrém fogszuvasodás ellen 75 ml

Elmex Fogkrém Fogszuvasodás Ellen 75 ml

Elmex fogkrém fogszuvasodás ellen 75 ml

Fogszuvasodás elleni fogkrém aminflouriddal. Használatával összefüggő fluoridraktárak alakulnak ki a fogak teljes felszínén, ezáltal az egész fogfelszínt segít védeni a fogszuvasodás ellen. Visszaépíti a fogzománc érintett részeinek ásványianyag-tartalmát, ezzel hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen...

Bővebben
Rendelhető
1 409 Ft
Egységár: 19 Ft/ml
Nem vásárolható!
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
1 409 Ft/db
2+  db
-1%
1 395 Ft/db
3+  db
-2%
1 381 Ft/db
4+  db
-3%
1 367 Ft/db
5+  db
-4%
1 353 Ft/db
Részletek

Elmex Fogszuvasodás Ellen fogkrém 75 ml

Fogszuvasodás elleni fogkrém aminflouriddal. Használatával összefüggő fluoridraktárak alakulnak ki a fogak teljes felszínén, ezáltal az egész fogfelszínt segít védeni a fogszuvasodás ellen. Visszaépíti a fogzománc érintett részeinek ásványianyag-tartalmát, ezzel hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

Mi okozza a fogszuvasodást?
A fogszuvasodás nem egyik napról a másikra, hanem hosszabb idő alatt alakul ki. Ez a folyamat megállítható és korai szakaszában vissza is fordítható - a fogszuvasodás melegőzhető. A fogorvosok ajánlása szerint a teljes szájhigiéniáért használjon: fluoridos fogkrémet, szájvizet és fogselymet.
Kérdezze fogorvosát, vagy dentálhigiénikusát. Aminfluorid - speciális hatóanyag, mely kiemelkedő hatékonyságú védelmet biztosít a fogszuvasodás ellen

Jellemzők:
Fogszuvasodás elleni védelem aminfluoriddal, Visszaépíti a fogak ásványianyag-tartalmát és véd a fogszuvasodás ellen, Klinikai hatékonysága tesztekkel igazolt.

Összetevők:
Aqua, Hydrated silica, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Aroma, Saccharin, Limonene, CI 77891, Olaflurt (aminfluoridot) tartalmaz, Fluorid koncentráció: 1400 ppm F⁻.

Forgalmazó cím:
Colgate-Palmolive Kft.
H 1117 Budapest
Hauszmann Alajos u. 3.

Adatok
Cikkszám
4007965454004
Tömeg
90,9 g/db
Hasonló termékek