Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Beauty Color S014 Mély Meggypiros Ammónia Mentes Növ. Hajfesték 1 db

Beauty Color S014 Mély Meggypiros Ammónia Mentes Növ. Hajfesték 1 db
Beauty Color S014 Mély Meggypiros Ammónia Mentes Növ. Hajfesték 1 db

Ammónia mentes hajfesték. Az új ammónia mentes MM Beauty Colour Sense gyönyörű színeket, tökéletes fedést és rendkívüli hosszantartást biztosít. Festés közben is védi, ápolja és hidratálja a hajat.

Bővebben
Szállítási idő! :
2 - 4 munkanap
További adatok
Rendelhető
669 Ft
Egységár: 669 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
669 Ft/db
3+  db
-1%
662 Ft/db
4+  db
-2%
656 Ft/db
5+  db
-3%
649 Ft/db
7+  db
-4%
642 Ft/db
Részletek

Ammónia mentes hajfesték. Az új ammónia mentes MM Beauty Colour Sense gyönyörű színeket, tökéletes fedést és rendkívüli hosszantartást biztosít. Festés közben is védi, ápolja és hidratálja a hajat. A kamilla és fehér szőlő kivonatokkal gazdagított formula segítik a szinezők jótékony behatolását és varázsolnak gyönyörű fényes szőke árnyalatokat. Az új MM Beauty Colour Sense ammóniamentes formulával gyönyörű színeket, tökéletes fedést, és rendkívüli tartósságot biztosít. Festés közben is védi, ápolja, és hidratálja a hajat. A hozzáadott bambusz és dió kivonatok segítik a színezékek hatékony behatolását, csillogó aranybarna és csokoládé tónusokat eredményeznek. Gyöngy hatás a ragyogó színekért: a gyöngyrészecskék rendkívüli ragyogást biztosítanak a hajszínnek.

Shine Color balzsam keratinnal:
kondicionáló-ápoló balzsam amely tökéletesíti a hajfestést, regenerálja a haj szerkezetét, rögzíti a hajszínt, valamint puhaságot, rugalmasságot és egészséget kölcsönöz a hajnak.

Keverési arány:
50 g hajfestékhez 60 g hidrogén (előhívó emulzió) szükséges. Felvitel előtt a kontaktlencse eltávolítása javasolt. Ne használjon fém hajfésűt és egyéb fémeket tartalmazó tárgyakat az alkalmazás során! Mindig az éppen elkészített keveréket használja! Ne tárolja a már kikevert festéket egy esetleges későbbi festésre, mert az elveszíti a hatékonyságát!

Érzékenységi próba:
egy kis mennyiségű festéket vigyen fel a fül hátsó részére vagy a könyökhajlatba, majd hagyja a felületen 48 óráig! Ha a próba alatt bármilyen reakció keletkezik, ne használja a terméket! Ha az alkalmazás során viszketés, kiütés, illetve kipirosodás jelentkezik, bő vízzel való öblítés szükséges. A terméket ne használja, és mielőbb forduljon orvoshoz!

A festék használata előtt:
állapítsa meg, hogy mennyire tér el a természetes hajszíne a kívánt árnyalattól: ha sötétebb színárnyalatot szeretne elérni, akkor nincs szükség más hajfesték használatára; ha világosabb hajszínt kíván, akkor először használjon MM Beauty 00 számú festéket, és csak utána fesse be a haját az elérni kívánt színárnyalatú hajfestékkel!

A végeredmény függ:
a természetes színtől és a haj szerkezetétől; az ősz hajszálak mennyiségétől; a használati utasítás pontos betartásától.

A csomag tartalma:
egy pár védőkesztyű, egy tubus hajfesték, 2 tasak színelőhívó emulzió, 1 perces maszk festett hajra mézzel és gyömbérrel.

Keverék elkészítése:
húzza fela védőkesztyűt, a tubus tartalmát nyomja egy festésre alkalmas (ne fém) edénybe! Tegye hozzá a két tasak előhívó folyadékot! A komponenseket keverje jól össze, amíg nem kap homogén keveréket!

Adagolás:
használjon egy egész vagy fél adagot, a hajhosszától függően!

Egy egész adag = 50 g + 2x30 g, fél adag = 25 g + 1x30 g.

Első festés nem festett haj esetén:
nedvesítse be haját anélkül, hogy megmosná! A keveréket először a hajtöveire vigye fel, majd oszlassa szét a tincseken! Azután a keveréket egyenletesen oszlassa el a haj teljes hosszán, és masszírozza be alaposan!

Hagyja hatni 35-40 percig. A készítmény színe változik festés közben. 40 perc elteltével a festés befejeződött. Ha a haja különösen ellenálló a festésre, akkor hagyja hatni 45 percig. Miután lemosta a festéket, vigye fel a haj teljes hosszára az 1 perces mézet és gyömbért is tartalmazó maszkot. Masszírozza be a fejbőrbe 1 percen keresztül, majd öblítse le bő vízzel. A szín megtartásához használjon festett hajra készült sampont.

A hajtövek festése:
néhány hét elteltével a haj lenő, és a hajtöveket újra kell festeni. Használjon fél adag festéket. Nedvesítse be haját anélkül, hogy megmosná. A keveréket először a hajtöveire vigye fel, majd oszlassa szét a tincseken.Hagyja hatni 15-20 percig. Oszlassa el a keveréket egyenletesen a haj teljes hosszán, és masszírozza el alaposan. Hagyja hatni 10 percig, majd öblítse le bő vízzel. Vigye fel a haj teljes hosszára az 1 perces mézet és gyömbért is tartalmazó maszkot. Masszírozza be a fejbőrébe 1 percen keresztül, majd öblítse le bő vízzel. Hajmosáskor használjon festett hajra való terméket.

Az MM Beauty 00 Blond festék használatával elérhető:
az összes szőke hajszín árnyalata, a jelenlegi hajszínnél 2 árnyalattal világosabb haj.

Figyelmeztetés:
Figyelmesen olvassa el az óvintézkedéseket használat előtt, és kövesse az utasításokat! A hajfesték allergiás reakciót válthat ki. 16 éves kor alatt használata nem javasolt! Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó! Ne használja közvetlen tartós hullám (dauer), szőkítés után, valamint henna hajfesték, illetve színesfémeket tartalmazó festékek használata után! Kizárólag külső használatra! Végezzen próbát legalább 48 órával a festék felvitele előtt! Viseljen védőkesztyűt használatkor! Ne használja a festéket, ha fejbőre érzékeny, vagy sérülés kiütés található rajta! Szintén mellőzze használatát, ha valaha már volt allergiás reakciója "fekete henna" tetoválás után! Szempilla és szemöldök festésére ne használja! Kerülje a szembe való jutást! A szemmel való érintkezés esetén hideg vízzel öblítse ki szemét! Festés után haját alaposan öblítse ki bő vízzel! Ammóniát tartalmaz. Hidrogén-peroxidot tartalmaz. Feniléndiamint tartalmaz (M01, M03, M04, M05, M06, M07, M08, M09, M10, M13, M14, M17, M18, M19, M20, M21, M22, M23, M24, M25, M26, M27, M28, M29). Hidrogén peroxidot (metilbenzolt) tartalmaz (M02, M15, M16, M24)! Rezorcint tartalmaz (M01, M02, M03, M04, M05, M06, M07, M08, M09, M10, M13, M15, M17, M18, M19, M20, M21, M23, M24, M27, M28, M29). Eredeti csomagolásban száraz, hűvös helyen tartandó (5°C és 25°C között), elzárva a közvetlen napfénytől és egyéb gyújtóforrástól!

Adatok
Cikkszám
3800708240664
Tömeg
151,5 g/db
Kiegészítő termékek