CsomagkövetésTanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kneipp fürdőkristály szabad légutak 60 g

Kneipp fürdőkristály szabad légutak 60 g

Kneipp fürdőkristály szabad légutak 60 g

Szállítási idő! :
2 - 4 munkanap
További adatok
Rendelhető
449 Ft
Egységár: 7 483 Ft/kg
Nem vásárolható!
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
449 Ft/db
3+  db
-1%
445 Ft/db
4+  db
-2%
440 Ft/db
5+  db
-3%
436 Ft/db
7+  db
-4%
431 Ft/db
Részletek

Kneipp Szabad légutak fürdőkristály eukaliptusz tartalmának köszönhetően tisztítja a légutakat, átmelegíti a testet és egy jóleső fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval. Értékes éterikus eukaliptusz olajat tartalmaz. A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve.
Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi €žEmberek és állatok jogaiért' szervezetnek.
3-12 éves gyermekeknek a Kneipp szabad légutak gyermekek számára kifejlesztett változatát ajánljuk.

Alkalmazás:
A tasak feltépése után, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és várj, amíg feljesen feloldódik! Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal!

*A Villeroy&Boch (www.villeroy-boch.com) cég által tesztelve. A kristályok oldódásának vizsgálata. Az adagolás mennyiségétől függően habképződés lehetséges.

A termék előnyei:

Átmelegíti a testet
Könnyen oldódó kristályok
Természetes tisztaságú termálsó
Villeroy&Boch által tesztelve

Adatok
Cikkszám
4008233108575
Tömeg
66,66 g/db
Kiegészítő termékek